MELLEM SANSERNE

Sansetur med koreografen Thomas Eisenhardt

Hvert møde med naturen er en mulighed for en dyb oplevelse af tilstedeværelse. På sanseturene giver vi os hen til skovens fysiske og æstetiske overvæld og forbinder os til det vi møder gennem 8 sanser.  

Sanserne er broen mellem vores bevidsthed og omgivelserne.
Vi er ikke kun henvist til de fem traditionelle: Syns-, høre-, smags-, lugte- og følesansen. Definitionen af en sans er både et kulturelt, biologisk og videnskabeligt område. Men sansningen vil altid lede os tilbage til nuet og til vores tilstedeværelse i verden. Under vejs på turen vil deltagernes opmærksomhed blive ført igennem otte forskellige sanser – og rummet mellem dem.

Thomas Eisenhardt, der til dagligt er kunstnerisk leder af egnsteatret Aaben Dans guider turene. Gennem konkrete øvelser og instruktioner fokuserer og skærper han deltagernes sansning under vejs.

Metodisk er sansearbejdet centralt, når Thomas Eisenhardt skaber forestillinger på Aaben Dans: ”Sanselig perception har altid – mere eller mindre bevidst – været omdrejningspunkt i mit arbejde. Andre har ofte beskrevet mine forestillinger som sanselige. I de seneste år har jeg ad flere veje engageret mig i konkrete og fænomenologiske tilgange til forskellige sanser”.

Thomas har allerede guidet sanseture til mange forskellige grupper og sammenhænge. Senest til den finske SILENCE-festival i Lapland for lokale beboere og besøgende internationale kunstnere.

Vi byder publikum velkommen i skovens vilde, overdådige og stille favn.

MEDVIRKENDE

Guide: Thomas Eisenhardt, kunstnerisk leder Aaben Dans
Deltagere:
max 25 personer.
Alder: Unge og voksne

BILLETTER:

Mail billet@aabendans.dk
Tlf: 3542 0610
Online: teaterbilletter.dk

Pris:
Løssalgspris: 165,- pr pers. pr tur. (excl. evt. Gebyrer)

PRAKTISK

Sansevandringen vil blive gennemført uanset vejret. Vi minder publikum om at tage praktisk tøj – og fodtøj – på, der passer til dagens vind og vejr og som kan tåle at blive beskidt (ikke paraplyer).  Turen kræver almindelig førlighed. Dele af turen vil foregå i tavshed.
Sansevandringen udbydes af Aaben Dans og guides af Thomas Eisenhardt

TID OG STED

Vintertur – Søndag 19. januar 2020 klokken 9:30

Mødested: Parkeringspladsen v. Kattinge Værk, Boserupvej 150, 4000 Roskilde

Turene varer omkring 2 ½ time