MELLEM SANSERNE

Sansetur i Boserup Skov med koreografen Thomas Eisenhardt

Dette er ikke en forestilling
Dette er virkeligheden
– oplevet gennem 12 sanser

Hvad skal vi med nye produkter hele tiden? Hvorfor skabe nye forestillinger når det, der allerede findes, er så helt igennem fantastisk?
Tag, sammen med koreografen Thomas Eisenhardt, på en rejse gennem et landskab, og oplev det med hyperlokal følsomhed som om det var første gang.

Sanserne er broen mellem vores bevidsthed og omgivelserne.
Hvert møde med naturen er en mulighed for en dyb oplevelse af tilstedeværelse. På sanseturene giver vi os hen til skovens fysiske og æstetiske overvæld og forbinder os til det vi møder gennem 11 sanser.  
Vi er ikke kun henvist til de fem traditionelle: Syns-, høre-, smags-, lugte- og følesansen. Definitionen af en sans er både et kulturelt, biologisk og videnskabeligt område. Men sansningen vil altid lede os tilbage til nuet og til vores tilstedeværelse i verden. Under vejs på turen vil deltagernes opmærksomhed blive ført igennem ti forskellige sanser – og rummet mellem dem.

Thomas Eisenhardt, der til dagligt er kunstnerisk leder af egnsteatret Aaben Dans guider turene. Gennem konkrete øvelser og instruktioner fokuserer og skærper han deltagernes sansning under vejs.

Metodisk er sansearbejdet centralt, når Thomas Eisenhardt skaber forestillinger på Aaben Dans: ”Sanselig perception har altid – mere eller mindre bevidst – været omdrejningspunkt i mit arbejde. Andre har ofte beskrevet mine forestillinger som sanselige. I de seneste år har jeg ad flere veje engageret mig i konkrete og fænomenologiske tilgange til forskellige sanser”.

Thomas har allerede guidet sanseture til mange forskellige grupper og sammenhænge. Senest til den finske SILENCE-festival i Lapland for lokale beboere og besøgende internationale kunstnere.

Vi byder publikum velkommen i skovens vilde, overdådige og stille favn.

SANSETURE

Søndag 19. marts 2023 klokken 9:45: Vintertur
Onsdag 31. maj 2023 klokken 19:45: Midsommertur

BILLETTER:

Mail billet@aabendans.dk
Tlf: 3542 0610
Køb direkte online herunder eller via Teaterbilletter: teaterbilletter.dk

Pris:
Løssalgspris: 165,- pr pers. pr tur. (excl. gebyrer)

MØDESTED

Mødested: Parkeringspladsen v. Kattinge Værk, Boserupvej 150, 4000 Roskilde
Turene varer omkring 3 timer

MEDVIRKENDE PÅ SANSETURENE I BOSERUP

Guide: Thomas Eisenhardt, kunstnerisk leder Aaben Dans
Deltagere:
Max 25 deltagere.
Alder: Unge og voksne

PRAKTISK

Sansevandringen vil blive gennemført uanset vejret. Vi minder publikum om at tage praktisk tøj – og fodtøj – på, der passer til dagens vind og vejr og som kan tåle at blive beskidt (ikke paraplyer).  Turen kræver almindelig førlighed. Dele af turen vil foregå i tavshed.
Sansevandringen udbydes af Aaben Dans og guides af Thomas Eisenhardt