AKTUELLE FORESTILLINGER PÅ AABEN DANS, SCENEN I LABORATORIET

Billetbestilling:
M: billet@aabendans.dk
T: 35820610
W: teaterbilletter.dk

W/hole

31. august – 2. september 2019

Om alle huller i hele verden

Huller er skræmmende, og huller er spændende. Huller er muligheder, og nogle huller er helt umulige at begribe. Der er så mange huller, at vi aldrig når helt til bunds.

W/hole følger de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. På lavpraktisk gør-det-selv manèr får de 9 skovle, 11 spande, 76 m. reb, 3 stiger og en termokande med varm kaffe til at udgøre en hel og hullet jongleringsforestilling. W/hole handler om alt det, der kun er, fordi noget andet ikke er.

I sidste ende er mennesket ikke andet end massen om det hul, vi på forunderlig vis efterlader os i verden, når vi dør.
Læs mere her…

4. + 5. september 2019 klokken 9:30 + 11:00

Ai-Ai-Ai!

– En humoristisk forestilling om krop, teknologi og kontakt

Teknologien er over os, i os og mellem os. Vi elsker at spille. tjekke snapchats, sende sms´er, se Youtube og gå på nettet – på hver vores skærm. Vi er i kontakt med hele verden – men måske slet ikke med ham eller hende, der står ved siden af. Eller os selv.
Hvad gør man, når man gerne vil lege med en, der hellere vil blive ved sin skærm? Hvornår er man egentlig sådan rigtig sammen med nogen? Og hvad hvis den man er sammen med faktisk er en maskine?

På scenen møder vi Folmer, Ole og Antoinette, der på en fysisk og humoristisk måde udforsker vores verden der er fuld af skærme, kunstig intelligens og det nødvendige menneskelige nærvær.

Læs mere om forestillingen her…

16. november – 6. december 2019

TRE VISE MÆND

– En moderne dansefortælling om at søge og give

Myten om de tre vise mænd ligger dybt i den kristne kultur. Vi kender deres navne og de gaver, de havde med til Jesus-barnet – men der er ikke meget andet vi ved. Aaben Dans bringer den gamle myte ind i det 21. århundrede med danseforestillingen TRE VISE MÆND.

Her drager Thomas, Ives og Ole ud på en rejse i en søgen efter…. hvad? Mere visdom? Harmoni? Rigdom? Og hvilke gaver har de med?
TRE VISE MÆND er en ganske særlig forestilling med dansere, der alle tre er i 50 ´erne. De ligner hinanden og er alligevel dybt forskellige.

Læs mere om forestillingen her…

10. + 11. + 12. marts 2020, klokken 9:30 + 11:00

TRE BEN

En forestilling om støtte

Når vi træder ind i livet, har vi brug for al den støtte, vi kan få.
Ligesom i slutningen af livet når kroppens kræfter rinder ud.
Og gennem livet har vi brug for hinanden for at holde balancen.

TRE BEN er en humoristisk og rørende rejse gennem livets faser, hvor vi alle har brug for støtte.

Læs mere om forestillingen her…