AKTUELLE FORESTILLINGER HOS AABEN DANS, SCENEN I LABORATORIET + I ROSKILDE

Billetbestilling:
M: billet@aabendans.dk
T: 35820610
W: teaterbilletter.dk

24. september – 14. oktober 2022

Damekrop – on tour

En danseperformance om kvinder i overgang

Damekrop dykker lige ned i det ømme punkt: Når kvindens krop går i overgangsalder. I mange år har det været enten tabubelagt eller lettere nedsættende at tale om hedeture, opfarenhed, hormon-deller, manglende lyst eller andre tegn på overgangsalder. Kroppen forandres – livet forandres – men i faldet fra fertilitetstinden, bliver den midaldrende kvinde kørt ud på et sidespor. Eller sådan var det før 50´erne blev de nye 40 ´ere og både mænd og kvinder forlænger liv og ungdom.

Koreograf Thomas Eisenhardt og instruktør Kamilla Wargo Brekling skaber sammen med komponist Fredrik Lundin og scenograf Kasper Hansen fra Kaspersophie og fire kvindelige performere, i rette alder naturligvis, en eftertænksom og humoristisk danseperformance om damekroppen. Læs mere  her…

2. november 2022
28. februar 2023
1. marts 2023

Hvad er det?

En forestilling om nysgerrighedens drivende kraft.

Nysgerrigheden er den største drivkraft, når det lille barn skal lære verden at kende. En drift der kan vare hele livet. Med bevægelse og dans udforsker danserne både kroppen og rummet uden at tage noget for givet.

Forestillingen er skabt af de velrenommerede koreografer og iscenesættere Thomas Eisenhardt og Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med danserne Antoinette Helbing og Ole Birger Hansen til musik af Fredrik Lundin og i en scenografi af designduoen KASPERSOPHIE.

Læs mere om forestillingen her…

Søndag 6. november 2022 klokken 9:45: Efterårstur
Søndag 19. marts 2023 klokken 9:45: Vintertur
Tirsdag 31. maj 2023 klokken 19:45: Midsommertur

MELLEM SANSERNE

Sansetur i Boserup Skov med koreografen Thomas Eisenhardt

Dette er ikke en forestilling. Dette er virkeligheden
– oplevet gennem 11 sanser

Tag, sammen med koreografen Thomas Eisenhardt, på en rejse gennem et landskab, og oplev det med hyperlokal følsomhed som om det var første gang.

Læs mere om sanseturene her…

4. – 18 februar 2023

Sisterhood

En rå, ærlig, pulserende og radikal blød danseforestilling om søsterskab, glæde og mod

Velkommen til et univers, hvor krop og stemme sammenflettes i en upoleret hyldest til krop og femininitet. Hvor vi går på opdagelse sammen med rumlige vokalkompositioner og undersøger ungdommelig energi og forandring.

Som en syngende masse vil SISTERHOOD indtage rummet i et regnbuefarvet spekter af krop. Individuelle koreografier springer ud af en varm byge af sammenhold. Et søsterligt sammenhold, hvor vi giver plads til alt ved hinanden. Det fører dansere og publikum ind i et emotionelt energifelt og healende fællesskab.

We cry, we laugh, we listen. We dance all night long. We write our visions in love songs as eternal fuck yeahs

Læs mere om forestillingen her…