EN FORESTILLING OM NYSGERRIGHEDENS DRIVENDE KRAFT

FORESTILLINGER: TID OG STED

Spiller på Scenen i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

Vi følger gældende retningslinier for Covid-19

Lørdag 12. september 2020 kl. 15:00 (Premiere) UDSOLGT

Tirsdag 15. september 2020 kl. 09:00  (UDSOLGT) + 10:30 (UDSOLGT)
Onsdag 16. september 2020 kl. 09:00 + 10:30

Torsdag 17. september 2020 kl. 10:30

Fredag 18. september 2020 kl. 09:00 + 10:30

Lørdag 19. september 2020 kl. 10:00 + 15:00 (UDSOLGT)

Tirsdag 22. september 2020 kl. 09:00  (få ledige pladser) + 10:30 (UDSOLGT)

Onsdag 23. september 2020 kl. 09:00 (UDSOLGT)

Torsdag 24. september 2020 kl. 09:00 (UDSOLGT) + 10:30 (UDSOLGT)

Fredag 25. september 2020 kl. 09:00 (UDSOLGT) + 10:30 (UDSOLGT)

Lørdag 26. september 2020 kl. 10:00 (UDSOLGT) + 15:00 (UDSOLGT)

Forestillingen varer omk. 40 min.

Kære Publikum, – sådan passer vi på hinanden

Vi glæder os til at se jer snart i teatret til HVAD ER DET? 

Vi følger de gældende retningslinjer for Covid-19 med bl.a. afstands- og hygiejnekrav, så I kan få en god og tryg teateroplevelse. Der vil stå sprit forskellige steder her, som vi opfordrer jer til at bruge flittigt. Personalet kan udlevere mundbind til jer, hvis I ønsker det.

Ved indgangen og i vores nabobygning er der toiletter, som vi beder jer benytte ved jeres ankomst, før I går ind i foyeren.

Vi opfordrer til, at I planlægger og minimerer jeres indendørs ophold på teatret før og efter forestillingen. Når I ankommer, vil I blive guidet til et specifikt og markeret publikumsområde i foyeren. Her beder vi jer blive og vente, indtil performerne som en integreret del af forestillingen kommer og inviterer jer til at følge med. De vil anvise jer pladser i teatersalen til forestillingen og vise jer ud igen, når den er færdig. På den måde gør vi vores bedste for at sikre jer afstand under hele jeres teaterbesøg. Det er derfor vigtigt at I følger pladsanvisningerne – også under forestillingen.

Vi beder jer blive hjemme, hvis I har de mindste sygdomstegn. Ligesom vi henstiller til at I holder afstand og hoster/nyser i ærmet.

I forhold til at spise madpakker el. lignende har vi ikke mulighed for at tilbyde jer indendørs ophold. Men vi anbefaler, at I benytter jer af lejligheden til at opleve lidt af Musiconområdet omkring os. Cafe Karibu holder baren åben udenfor teatret på lørdage – og I kan frit benytte de borde-bænkesæt, der står rundt på området. De er indtegnet på kortet her…  hvor I også kan se en oversigt over parkeringspladser i området.

Hvis I bliver forhindret i at komme, beder vi jer om at give besked så snart som muligt, da der kan være venteliste på billetterne.

Dørene lukker præcist, og vi kan ikke lukke publikum ind efter forestillingsstart.

På snarligt gensyn.

Venlig hilsen  – Aaben Dans

En helt ny forestilling for de mindste af de velrenommerede koreografer og iscenesættere: Thomas Eisenhardt og Kamilla Wargo Brekling.

ALDER

For børn fra 6 mdr – 4 år og deres voksne

Nysgerrigheden er den største drivkraft, når det lille barn skal lære verden at kende. En drift der kan vare hele livet. Med bevægelse og dans udforsker danserne både kroppen og rummet uden at tage noget for givet.

Forestillingen er skabt af de velrenommerede koreografer og iscenesættere Thomas Eisenhardt og Kamilla Wargo Brekling i samarbejde med danserne Antoinette Helbing og Ole Birger Hansen til musik af Fredrik Lundin og i en scenografi af designduoen KASPERSOPHIE.

Velkommen!

Premiere på Aaben Dans den 12. september 2020

GRATIS DANSWORKSHOP FOR INSTITUTIONER

Som tillæg til at I ser forestillingen HVAD ER DET? Tilbyder Aaben Dans en danseworkshop for børn og pædagoger i jeres institution.
Til workshoppen vil danser og underviser Mette Overgaard dykke ned i universet af HVAD ER DET? og lege med forestillingens temaer om nysgerrighed, sansning, fryd og forundring sammen med jer.
Teateroplevelsen af forestillingen på Aaben Dans vil som sådan blive plantet og flettet ind i jeres hverdag i institutionerne.

Målgruppe:
Institutionsgrupper på minimum 10 børn og pædagoger, der ser forestillingen HVAD ER DET? Gruppestørrelsen til workshops´ne aftales individuelt ifht. institutionens plads og gruppedelinger. Vi følger gældende Coronakrav og -rammer, men instruktionsmæssigt kan vi have op til 15 deltagere (børn og voksne inklusive).

Spillested: Workshoppen foregår i jeres institution. Der skal gøres passende gulvplads klar til workshoppen, og der skal være et musikanlæg i lokalet med stik til i-phone.

Ledige workshopdatoer: 2020 Uge 38, 39 & 40
To tider hver dag hhv. tidlig formiddag omk. 9:00-9:45 og sen formiddag: omkring 10:30-11:15. De kan også lægges efter frokost.

Bestilling: På Mail billet@aabendans.dk eller tlf: 3582 0610
Skriv gerne flere datoønsker for hvornår I ønsker workshoppen. Husk at skrive hvor mange børn og voksne I gerne vil deltage med. Så vender vi tilbage og aftaler detaljerne.

Fordeling efter først-til-mølle.

Workshoppen er gratis for institutioner, da den er  støttet af en donation fra Roskilde Festival 

Aaben Dans har med ’Hvad er det?’ skabt et nysgerrigt performanceværk, der udrydder alle regler og koncepter og opdager verden på ny. Læs hele Morten Hedes flotte anmeldelse i Teateravisen her…

BILLETTER

Bestilling af billetter på
Mail: billet@aabendans.dk
Tlf: 3582 0610
Teaterbilletter.dk her…

MEDVIRKENDE
Ide og koncept:
Thomas Eisenhardt og Kamilla Wargo Brekling
Koreograf: Thomas Eisenhardt
Instruktør: Kamilla Wargo Brekling
Dansere: Antoinette Helbing og Ole Birger Hansen
Scenografi og kostumer: KASPERSOPHIE
Komponist: Fredrik Lundin
Teknik og produktion: Elke Laleman
Produktionsleder: Madeleine Lind Hoppe
Foto: Ditte Valente
Grafik: Line Thornberg
Skræddere: Cynthia Coussieu og Gunilla Nordby

Produceret af Aaben Dans

GÅ PÅ OPDAGELSE, SPIS JERES MADPAKKER & PARKERING PÅ MUSICON

Vi anbefaler, at I benytter jer af lejligheden til at opleve lidt af Musiconområdet omkring os, når I er her. I kan frit benytte de borde-bænkesæt, der står rundt på området. Se kort – inkl. parkeringsoversigt over området her…

TURNÉSPECIFIKATIONER

Pris: 9.000,- kr. ex moms (ved turné i Danmark) ved max. 60 tilskuere.

Forestillingens varighed: Ca. 40 min.

Tekniske krav: Mørklægning, fjedrende trægulv, niveaufri adgang

Scenemål ink. publikumsareal: B: 10 m D: 10 m H: 3,5 m.

COVID-19 version: Scenemål ink. publikumsareal: B: 12 m D: 12 m H: 3,5 m.

Strøm: 380 V, 3 x 16 A.

Opstillingstid: 2,5 timer

Nedpillning: 1 time

Forestillingen er refusionsberettiget.

Kontakt: Aaben Dans på 3582 0610 eller mail@aabendans.dk