ELSKENDE

af Jacques Salomé
med Lane Lind og Thomas Eisenhardt

Publikum skriver om ELSKENDE

”Tusind tak for en meget rørende forestilling – alt gik op i en højere enhed: historie, dramatisering, scenografi, lys og ikke mindst de elskendes præstationer på scenen…”

”Meget smukt og følsomt og for mig fik det tankerne til at vandre i forhold til skæbner vi hver især har/får! Både Lane Lind og Thomas gjorde det fantastisk.”

”Tak for en perle af en forestilling. Lane Lind var skøn og du [Thomas] og din koreografi var helt i top.”

”Det var smukt og virkningsfuldt – og Thomas du er jo for vild på den scene!”

”Lane Lind fylder sin rolle vidunderligt – jeg var helt blæst omkuld over, hvor varmt hendes stemme fylder rummet. Godt gået.”
”… tak for en smuk, helstøbt, formfuldendt og bevægende forestilling. Det er befriende at se et stykke der med en enkelt smuk legende scenografi bevæger et publikum.”

En ung attenårig kvindes forelskelse i en femtenårig dreng. En mors kærlighed til den dreng, som bliver frugten af deres kærlighed. Og drengens kærlighed som voksent menneske til livets vidunder.

Den franske psykolog og forfatter Jacques Salomé har helt eksklusivt givet Åben Dans ret til at opsætte den personlige og meget smukke historie ELSKENDE, baseret på hans egen livshistorie.

Det kærlighedsmættede univers er iscenesat af den prisbelønnede instruktør Catherine Poher og personerne på scenen er danser og kunstnerisk leder Thomas Eisenhardt og skuespiller Lane Lind. Sammen maner de erindringer og billeder om kærlighed frem med ord og bevægelse.

Publikum har rig lejlighed til at lade sig gribe af både lyset og lyden, der omslutter, favner og leder ind til de forunderlige lysinstallationer skabt af scenografen Philippe LeFêvbvre.

Forbered dig på en gribende og sansefuld fortælling om kærlighedens kraft og betydning i alle livets faser.

Catherine Poher er Reumert-nomineret som årets instruktør for ELSKENDE

MEDVIRKENDE

Manuskript: Jacques Salomé
Instruktion: Catherine Poher
Koreografi: Thomas Eisenhardt
Installation/videoprojektion:
Philippe LeFêvbvre og Catherine Poher
Medvirkende: Lane Lind og Thomas Eisenhardt
Lyd: Jonas Vest
Lysdesign: Kisser Rosenquist

GOURMETEVENT MED MUMM

Smag… Duft… Mærk… gourmetrestauranten Mumm byder sanserne op til dans på Musicon i madeventet ”Mad og følelser”.

Åben Dans har i forbindelse med forestillingen ELSKENDE indgået et unikt samarbejde med Mumm. På 5 udvalgte datoer vil Mumm levere oplevelsen ”Mad og følelser”, et par timer i selskab med smag, duft og konsistens i Laboratoriet på Musicon fra kl. 17.30 – 19.30, hvor forestillingen begynder kl. 20.00. Prisen på arrangementet er 305 kr.
Kontakt Åben Dans på mail@aabendans.dk for mere information og bestilling af billetter – 4 ud af 5 udvalgte datoer på madoplevelsen er allerede udsolgt (d. 4.‐ 5. -11. ‐12. marts), så der er kun få pladser tilbage d. 9. marts.

SALGSFAKTA

Aldersgruppe: Voksen
Varighed: 60 min.

Premiere: Musicon i Roskilde den 3. marts 2011
Turné: Mar/apr 2011 i uge 12 – 15
Pris: 20.000 ex moms
Tekniske krav: Mørklægning og fjedrende trægulv
Scenemål: B:9 og L:7 m
Strøm: 400 V, 3 gange 63 A samt 230 V til afvikling

Materiale til turné: Plakat og forestillingsprogram
Arrangementer på turné: Introduktion til forestillingen og/eller møde med kunstnerne bagefter

Tema: Kærlighed