What do You Think?

Hvad tror DU Anne Sofie, Clara Luna, Elin, Laura, Linnea, Liv, Maja og Sofie tænker? Mød dem i danseforestillingen ”WHAT DO YOU THINK?” med koreografi af belgiske Hendrik Lebon.

Vi får et øjeblik af en virkelighed. En virkelighed omkring otte unge piger. Vi mærker, at de er forbundet, og vi ser dem som en enhed. Et fællesskab. De er nogenlunde samme alder, danser og tænker sammen, og de ligner måske hinanden lidt.

Men vores perspektiv er begrænset. Og som når man kigger gennem et nøglehul og ikke kan se det fulde billede, bliver vi nysgerrige på meningen med det hele.

Royal Wolves
Musikken til ”WHAT DO YOU THINK?” er skabt og indspillet af Hendrik Lebons eget band Royal Wolves. Et eksperimenterende 6 mandsorkester, der leger og danser med et mix af jazz, pop, funck og blues – formet af en god del performative elementer. (Medvirkende: Hendrik Lebon, Steve De Schepper, Tom van der Schueren, Witse Lemmens, Gert Van Hyfte, Lies Vandeburie)

Hendrik Lebon, belgisk koreograf og danser (bl.a. i Les ballets C de la B)
Hendrik Lebon er opvokset med teater/dans på det belgiske teater Kopergietery med Eva Bal som bannerfører. Herfra valgte han at gå videre med en professionel performeruddannelse. I 2005 dimitterede han med moderne dans fra Fontys Dance Academy i Holland og modtog samtidig Jacques De Leeuw Top Young Talent prisen. Han arbejdede derefter for forskellige kompagnier i Belgien og udlandet, sideløbende med at han udviklede sit eget arbejde.
Hendrik Lebon har været med i forestillingerne “Gardenia” og “Chalk About” af kompagniet Curious Seed, Edinburgh instrueret af Christine Devaney, (som Roskilde-publikummer måske husker fra forestillinger under SWOP-festivalen). Og han danser på det internationalt anerkendte kompagni Les ballets C de la B, Den Kongelige Ballet i Flandern bl.a. Tilbage på Børne- og ungdomsteateret Kopergietery i Gent har Hendrik Lebon nu også selv skabt forestillinger sammen med Eva Bal – også med børn og unge på scenen. Kopergietery udmærker sig blandt andet ved en kunstnerisk praksis der inddrager og iscenesætter ”almindelige mennesker” og udvikler deres personlighed og udtryk i en kunstnerisk ramme – af høj kvalitet.

BILLETTER

Fra 12 år

Tlf: 35820610
Mail: billet@aabendans.dk
Online: teaterbilletter.dk

TID OG STED

Scenen i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon Roskilde

Lørdag 25. februar klokken 20 (Udsolgt)
Tirsdag 28. februar klokken 10 (Udsolgt)
Tirsdag 28. februar klokken 13 (Udsolgt)
Torsdag 2. marts klokken 10 (Udsolgt)
Torsdag 2. marts klokken 13 (Få billetter)
Fredag 3. marts klokken 17 (Få billetter)
Lørdag 4. marts klokken 20
Mandag 6. marts klokken 10
Mandag 6. marts klokken 13 (Udsolgt)
Onsdag 8. marts klokken 10 (Udsolgt)
Onsdag 8. marts klokken 13
Fredag 10. marts klokken 17
Lørdag 11. marts klokken 15
Lørdag 11. marts klokken 20

Varighed: omk. 45 min

Herefter turné i Kulturregion Midt- og Vestsjælland i perioden 13.-26. marts 2017
Se tid/sted på turnésiden her…

BILLETPRISER

Normalpris 125,00
Teaterrabat 65,00
Unge (under 25 år) 55,00
Gruppe (min. 10 voksne) 85,00
Gruppe (min. 6 unge under 25 år) 40,00
Priserne er inkl. moms

MEDVIRKENDE

Koreografi: Hendrik Lebon (B) og dansene.
Medvirkende: Anne Sofie Stubbe Lindeberg, Clara Luna Nordahl Bang, Elin van der Vliet van Trotsenburg, Laura Algaard Engqvist, Linnea Liv Schmidt, Liv Rosenlund Krohn, Maja Lodal Holmbjerg
og Sofie Hunger
Prøveleder: Thomas Nørskov
Kostumedesigner: Mira Vinzents
Musik: Royal Wolves
Lys: Mikkel Magnus Olsen
Foto: Ditte Valente
Producent: Aaben Dans

Forestillingen er skabt i samarbejde med ROK Dansefyrtårn + Dansehallerne og er støttet af Nordea-fonden og Kulturregion Midt- og Vestsjælland.