TOTAL!DANS! Familieversion

TOTAL!DANS! – familieversion: Gratis entré
En invitation til dig og dit barn om at indtage scenen – udforske og deltage i en danseforestilling sammen.

Nu får forældre også mulighed for at være med, når Aaben Dans byder velkommen til TOTAL!DANS! af danser og koreograf Ellen Kilsgaard.

I TOTAL!DANS! går man ind i koreografien og bliver en del af den, mens den sker. Uden ord inviterer to professionelle dansere og en musiker deltagerne ind i anderledes verden hvor krop, sanser og samvær kommer i spil på en hel ny måde. Deltagerne bliver guidet til at følge, spejle eller modsvare dansen – eller til at observere den fra skiftende steder i rummet. Uanset hvor og hvordan man træder ind, bliver man medvirkende, og er som sådan med til at udfolde og præge TOTAL!DANS! til en fælles og engageret forestilling. En sjov totaloplevelse for hele kroppen og alle sanser.

Medvirkende: Ellen Kilsgaard (danser), Rosa Meyer (danser) og Henriette Groth (live musik).
Varighed: 1 time
Antal publikum: Max. 30 børn i alderen 6-10 år + 1 ledersager pr. barn
Billetter er gratis men skal bestilles på forhånd på billet@aabendans.dk TOTAL!DANS! er for alle uanset om man har danset før.

Spiller: på Scenen i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde
Onsdag 7. marts kl. 8:00 For en klasse med deres forældre – UDSOLGT
Lørdag 10. marts kl. 11:00

Dertil bliver der to klasseforestillinger (med videooptagelser) for 2. klasser Torsdag 8. marts kl. 8:30 og 10:30 – en klasse ad gangen (max 30 børn). Optagelserne er til brug til en trailer for forestillingen. Det er derfor en forudsætning for deltagelse at klasserne/børnene har samtykkeerklæring fra forældre til at medvirke i optagelserne.