Skøn film fra Dans i Dagtilbud

Aaben Dans lavede i efteråret 2017 projektet DANS I DAGTILD i samarbejde med Roskilde kommune, børnehusene Ravnen og Lyngbakken i Roskilde samt danseformidler Mette Møller Overgaard og filmantropolog Nanna Nielsen.

Projektet var en del af Slots- og Kulturstyrelsens udbudte partnerskabspulje og skulle undersøge hvordan kulturinstitutioner og dagtilbudsområdet kan arbejde sammen.

Aaben Dans skabte et projekt, hvor børnene i de to børnehuse fik danse-workshops i egne omgivelser i børnehaven, de så Aaben Dans forestillingen TRE BEN og kom til teatret og skabte deres egen forestilling med danseformidleren, som familierne kom og så.

Desuden lavede kunstnerisk leder Thomas Eisenhardt foredraget om Krop og kreativitet på professionshøjskolen Absalon for studerende, og lokale pædagoger. Danseformidler Mette Møller Overgaard lavede desuden workshops for de pædagogstuderende om dans samt de studerende kom og observerede processen med at skabe en forestilling, hvor børnene optrådte.

Filmnatropologen Nanna Nilesen fra Kanvas film har lavet denne skønne film på 15 min samt en kort udgave. Se filmen og få et indblik i, hvor meget børnehavebørn og –voksne kan skabe sammen og i hvor høj en grad at danseglæden spiller ind.

Link til den fulde film: https://vimeo.com/248143329
Link til trailerversion af filmen: https://vimeo.com/248140025

Yderligere info hos mail@aabendans.dk