pour it: Ny forestilling og nye kunstnere i Aabent Rum

“Et værk der flyder mellem økosystemer, dvæler ved vandige kroppe og danser med foranderlige aspekter af kærlighed.”

Vi glæder os til at åbne teatret igen og præsentere jer for pour it – en forestilling af Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin, der er ny kunstnerisk duo i Aabent Rum.

pour it 
Spiller 20. og 21. maj klokken 20:00.
Hos Aaben Dans, Rabalderstræde 10, 4000 Roskilde

pour it er en strøm af portrætter over venskabet og vandkanten. Et værk der flyder mellem økosystemer, dvæler ved vandige kroppe og danser med foranderlige aspekter af kærlighed.

pour it er en forlængelse af værket drivtømmer fra 2019 – som blev vist til Aabent Laboratorium i efteråret – og fortsætter undersøgelsen af intimitet, vandige habitater og tærskler. Arbejdet kredser om transformationer og portaler – koreografiske handlinger, der agerer porte indtil andre stadier af væren, muligheden for at tage form af noget andet og lade sig forvandle.

pour it og drivtømmer er ekkoer af mange års venskab og danse.

pour it er skabt i samarbejde med musiker Minais B, modedesigner Alecsander Rothschild, kunster Yoav Admoni, fotograf Veronika Vidø, Lysdesign Mathilde Niemann Hyttel og dramaturg Ida-Elisabeth Larsen. Forestillingen er produceret af Aaben Dans i samarbejde med Dansehallerne og støttet af Statens Kunstfond.

Læs mere om forestillingen og om billetbestilling her…

Aabent Rum
Med årsskiftet er vores koreografiske udviklingsrum Aabent Rum taget over af Snorre Elvin og Nanna Stigsdatter, der skal være tilknyttet her i hele 2021. Snorre og Nanna mødte hinanden på Den Danske Scenekunstskole i 2011 og har siden arbejdet sammen i forskellige konstellationer, heriblandt dansekollektivet Danseatelier.

Vi glæder os til at følge og dele Snorre og Nannas koreografiske arbejde og undersøgelse til pour it der, som de beskriver: “udspringer af varme dage i byen og vintre ved havet. Den eksisterer i  vandkanten og i mødet mellem kroppe som f.eks. menneskets og flodens. Vi danser med foranderlige aspekter af kærlighed – relationer ind imellem venskab, udvidet slægtskab, romantiske forbindelser og søskendebånd. Vi arbejder med transformationer og tærskler indtil andre stadier af væren – koreografiske handlinger der i sig selv agerer porte; porte indtil multiple identiteter og muligheden for at tage form af noget andet, såsom en dans der tager form af et åløb”.

Aabent Rum er et koreografisk udviklingsrum, kurateret af Aaben Dans og realiseret med særlige udviklingsmidler fra Teaterforliget i marts 2019. Snorre og Nanna overtager rummet efter Antoinette Helbing, Georgia Kapodistria og Amalia Kasakove/Anna Lea Ourø.

Venlige hilsner

Aaben Dans