NYT KOROGRAFISK VÆRKSTED FOR UNGE

Hvordan skaber man bevægelser, så de kommunikerer? Hvordan komponerer man en sekvens for en, to eller flere dansere, så den holder spænding? Og hvordan placerer man kroppen i rummet, så det fremkalder et helstøbt scenarie?

Aaben Dans udbyder nu et nyt undervisningshold: Koreografisk Værksted, hvor unge kommer til at arbejde med at skabe forestillinger med professionelle koreografer og sammen med andre unge der er interesseret i dans og visuel scenekunst.

Koreografi er komposition af  bevægelse i tid og rum. Og holdet arbejder med at kombinere og undersøge grundelementer som tempo, rum, form, kvalitet, intention osv.
Deltagerne koreograferer for og med hinanden og arbejder løbende teoretisk og konkret. Dels ud fra stillede opgaver og dels med at udvikle og dele deres egne ideer til – eller konkrete bud på – små koreografier. Der kan derfor forekomme hjemmearbejde.
Som del af undervisningsrækken møder og sparer holdet med aktuelle professionelle koreografer. Der er mulighed for at indlægge en lille visning i forløbet.

Undervisningen foregår hos
Aaben Dans
Scenen i Laboratoriet,
Rabalderstræde 10
4000 Roskilde
2020: 11 onsdage klokken 19 – 21 i efteråret 2020

Læs mere om det nye hold og hvordan man tilmelder sig her…