Lærerworkshop i dans for indskolingen

SLUT – afholdt i 2016

Vi arbejder med dans ud fra en forståelse af kroppen (både børns og voksnes) som en sanselig, intuitiv og intelligent organisme. En krop der opfanger, afkoder og tilpasser sig andre mennesker, deres stemninger, følelser og bevægelser. Det er i denne naturlige kropslige respons og kommunikation at forestillingen og workshoppen tager sit udgangspunkt.

læs mere

2-delt coachingforløb i dans – 3.-7. klasse

Blev afholdt i 2016

Gennem forløbet bliver lærere og pædagoger præsenteret for en række øvelser og opgaver, som alle deltager i. Undervejs og efterfølgende vil vi undersøge hvordan disse øvelser kan formidles til elever på mellemtrinet. Fokus er på, at du som deltager får kendskab og værktøjer til, hvordan du kan blive inspireret til og arbejde videre med Bevægelse, Kreativitet og Musik.

læs mere

Lærerworkshop – dans og udtryk

SLUT – afholdt 2016

I løbet af lærerworkshoppen bliver deltagerne præsenteret for en række øvelser og opgaver, som de selv deltager i, og undervejs og efterfølgende vil vi diskutere, hvordan disse øvelser kan formidles til elever i hhv. 8. og 9. klasse. Fokus er, at du som lærer får kendskab og værktøjer til, hvordan du kan blive inspireret og arbejde videre med Bevægelse, Kreativitet og Musik.

læs mere