Just ok – en danseforestilling om tab

Just ok – en danseforestilling om tab

Vi nyder i stor stil at byde publikum velkommen tilbage i teatret og dele flere nyskabende forestillinger med jer. Allerede i næste uge præsenterer vi anden urpremiere indenfor 14 dage:

JUST OK – en danseforestilling om tab af Anna Lea Ourø og Amalia Kasakove
3. + 4. juni 2021 – begge dage klokken 20:00.

Hvordan kan noget være så smertefuld tilstede og samtidig helt borte? Just ok er en gribende og utrolig smuk danseforestilling, der tager kunstnerisk livtag med et stort og almenmenneskeligt emne; Tabet – Sorgen. Den udspiller en form for rædsel som hverken er spektakulær eller øjeblikkelig, men foreslår en stemning af langsom spænding og gradvis uro; noget ildevarslende, formløst og obskurt. Læs mere om forestillingen her…

Just ok var oprindelig programsat hos Aaben Dans i december til Microfestivalen, som imidlertid blev aflyst pga. corona – så glæden er ekstra stor over, at vi kan dele den med jer nu.

Anna Lea og Amalia er en del af Aaben Dans´ udviklingsprogram Aabent Rum (støttet af Kulturministeriets særlige udviklingsmidler og Fonden Roskilde Festival). Just ok blev skabt i dette regi 2019-2020 og er co-produceret af Anna Lea Ourø, Amalia Kasakove og Aaben Dans. Støttet af Statens Kunstfond og Augustinus Fonden. Tak til HAUT, Warehouse9, Ställbergs Gruva og Mrs Phinks House.

MEDVIRKENDE
Koncept + performere: Anna Lea Ourø og Amalia Kasakove / Kostumedesign: Agnete Beierholm / Musik: Minais B / Lysdesign: Anton Andersson / Foto: Morten Arnfred

SPILLER
Hos Aaben Dans, Scenen i Laboratoriet
Rabalderstræde 10
4000 Roskilde
Torsdag 3. juni 2021 klokken 20:00
Fredag 4. juni 2021 klokken 20:00

ALDER
Fra 15 år

BILLETTER
125,- kr. pers.
Unge under 25 år 55,- kr
Suderende over 25 år 85,- kr

BILLETRESERVATION
Mail: billet@aabendans.dk
Tlf: 3582 0610
Onlinesalg på Teaterbilletter.dk