Særligt firmatilbud

Forestilling og introduktion med Thomas Eisenhadt og/eller Catherine Poher

Aaben Dans, egnsteater i Roskilde, inviterer til en sanselig aften med

SPRÆKKER en usædvanlig danseperformance og -installation inspireret af natur og videnskab.

En anderledes mulighed for at tilbringe en aften i selskab med kolleger og samarbejdspartnere med et håbefuldt syn på det, vi må beskæftige os med: En bæredygtig fremtid.

Skønt vi alle får daglige opdateringer i nyhederne om verdens tilstand og den ikke ser umiddelbart god ud, gik det kunstneriske hold bag forestillingen SPRÆKKER opløftede ud efter et foredrag af Troels Harmark, der er fysiker ved Niels Bohr instituttet. For her hørte vi om, hvordan livet er den uforudsigelige brik i ligningen, der kan ændre alt.

Den 90 meter lange og råkolde HAL9 i Roskilde danner rammen om SPRÆKKER, hvor professionelle dansere, flankeret af statister og lys, video- og lydinstallationer maner en ny følsomhed frem i en verden, hvor menneskets aftryk er accelererende.

Livet finder alle sprækker at vokse igennem. Livet udvider sprækker. Livet skaber sprækker.

Holdet bag: Thomas Eisenhardt og Catherine Poher har allerede lavet en lang række kendte og elskede forestillinger hos Aaben Dans – heraf har fem været nominerede til den prestigefulde Reumertpris.

Gennem deres samarbejde har duoen udviklet et særligt udtryk, som også anmelderne fremhæver bla. i anmeldelsen af deres forestilling ”Med Hånden på hjertet”:

 ”…med Thomas Eisenhardt og Catherine Poher, som styrende magikere, har fundet en form, en scenisk poesi, der er helt sin egen. Forestillingen ligner ikke noget af det, der ellers fylder på små og store scener” ♥♥♥♥♥ Monna Dithmer, Politiken.

Aaben Dans tilbyder en anderledes oplevelse, hvor sanseligheden skaber et nyt rum for efterfølgende samtale og refleksion.

Thomas Eisenhardt og Catherine Poher er  levende og vidende formidlere af deres tanker bag kunstværket. De og Aaben Dans er kendt for at lave forestillinger, der er komplekse og af høj kvalitet, men uden at man som publikum skal have det store kunst-kørekort.

Se mere om forestillingen her…

TID

25. november, kl. 16.15 -16.45 vin og introduktion til forestillingen – forestilling kl. 17.00 – 18.00

25. november, kl. 20.00 – 21.00 forestilling, derefter vin og introduktion ca. 21.15-21.45

STED

Forestilling i Hal 9 på Musicon i Roskilde.
Introduktion i Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon. Introduktionen afholdes af kunstnerisk leder og koreograf Thomas Eisenhardt og/eller Instruktør og billedkunstner Catherine Poher

KAPACITET
Min. 10 og max. 60 personer

Bestilling af billetter til arrangementet på: billet@aabendans.dk

Kontaktperson: Tina Skjoldager Fangel på 21649092

Pris: 170 inkl. moms og vin per person – mindst 10 personer

Transport: Musicon ligger ca 15 min gang fra Roskilde station. Det er muligt at parkere tæt på teatret

Praktisk: HAL 9 Ved Søjlepladsen, Lydmuren 9, Musicon, 4000 Roskilde. Introduktion: Laboratoriet, Rabalderstræde 10.

Vi tilpasser ikke HAL9 efter vores behov, men lader den stå som den er – uopvarmet og råkold. Tag derfor varmt tøj og fodtøj på – som om den er en udendørs forestilling under tag. Publikum skal være forberedt på at stå og gå under forestillingen, der varer ca. 1 time.