Tilmelding til DansePas hos Aaben Dans

Tre onsdage, tre dansestilarter, tre dansere: Tag på en spændende danserunde i efteråret med et

DANSEPAS hos Aaben Dans

– i et sjovt og uhøjtideligt miljø.

Prøv tre forskellige dansestilarter indenfor moderne dans med et Dansepas hos Aaben Dans i efteråret:

1. September kl.17.00-18.15 – Moderne Dans med Vidar Hansen
6. Oktober kl. 17.00-18.00 – Gaga med Siri Wolthoorn
3. November kl. 17.00-18.15 – MB-træning med Boaz Barkan

Moderne dans har mange udtryk og undergenrer. Og der uanede muligheder for at fordybe sig eller afprøve grene af dansen. Det vil vi gerne tilbyde rammerne til i Aaben Dans bla. gennem vores undervisningsudbud.

Med dansepasset kan man smage på tre meget forskellige stilarter og undervisere.

Moderne Dans med Vidar:
Træningen starter med små opvarmningsfraser og bevæger sig videre omkring at opbygge og lære enkle koreografier. Vidars undervisning øger fokus på krop og flow og opbygger bl.a. koordination, kontrol, styrke og udtryk.
Vidar har stor erfaring som professionel danser og han er netop stoppet efter 12 år som kunstnerisk og pædagogisk leder af dans på Skolerne i Oure.

Gaga med Siri:
I træningen kommer vi omkring alle led og muskler på en legende, improvisatorisk måde. Vi skal opdage og styrke kroppen samtidig med at sanserne og fantasien stimuleres. Gennem dansen undersøger vi form og hastighed i samspil med bløde og tykke teksturer, delikat og eksplosiv kraft eller over- og underdrivelse.
Siri er den ene af kun to undervisere i Danmark, der kan undervise i Gaga, som er udviklet af den kunstneriske leder Ohad Naharin for Batsheva Dance Company, hvor Siri dansede i tre år.

MB-Træning med Boaz:
MB er fysisk krævende træning med overordnet fokus på at øge kondition, kropsbevidsthed og nærvær. Boaz vil herunder også arbejde med afspænding af kroppen, åndedræt, tempo, koordination, bevægelighed, styrke og balance.
Boaz er danser og koreograf, har en BA i dans og psykologi og arbejder med somatisk praksisser. Boaz er bl.a. tilknyttet som underviser i MB-træning hos Kitt Johnson X-acts “Åben træning”.

************

Aaben Dans er for alle, både hvis man har danset før, og hvis man lige er startet. Vi har gode og inkluderende undervisere og lette adgangsforhold, fordi vi ønsker mangfoldighed i teatret og til vores danseundervisning både hvad angår alder, erfaring, køn, fysiske og psykiske udfordringer, etnicitet, sprog og geografisk spredning.

Kernen i undervisningen er at skabe danseglæde gennem et kreativt og fysisk arbejde med egen krop og gennem samarbejdet med andre.

STED

Aaben Dans
Rabalderstræde 10
4000 Roskilde

TIDSPUNKTER

Onsdag 1. September 17-18:15
Onsdag 6. Oktober 17-18:00
Onsdag 3. November 17-18:15

PRIS:

285,- kr for alle tre træninger/ 225,- kr for to / 125 for en

(235,- kr for studerende for alle tre / 195,- for to/ 95,- for en)

ALDER:

fra 15 år

TILMELDING & BETALING

Skriv og tilmeld dig til på mail billet@aabendans.dk eller via formularen her på siden.
Tlf: 3582 0610

Deltagergebyret overføres til Aaben Dans konto i Spar Nord Bank: 9309 2090158484 eller på Mobilepay nummer: 148285. Husk at skrive navn på overførslen.

Deltagergebyr refunderes ikke.

VIL DU UD OG SPISE EFTER TRÆNINGEN?

Efter træningen kan man nå over og spise på Café Ragnarock, der serverer aftensmad for 85,- kr hver onsdag indtil kl 18:45 (læs mere og bestil bord her…)