Tilmelding til DANSEPAS efterår 2022

Tre onsdage, tre dansestilarter, tre dansere: Tag på en spændende danserunde i efteråret med et

DANSEPAS hos Aaben Dans

– i et sjovt og uhøjtideligt miljø.

Prøv tre forskellige dansestilarter indenfor moderne dans med et Dansepas hos Aaben Dans i efteråret:

Onsdag den 7. september, kl 17.00 – 18.15 Contemporary-klasse med My Lindblad Szlavik
Onsdag den 2. november, kl 17.00 – 18.15: Contact impro med Dorte Bjerre Jensen
Onsdag den 7. december, kl 17.00 – 18.15: MB træning med Boaz Barkan

Moderne dans har mange udtryk og undergenrer. Og der uanede muligheder for at fordybe sig eller afprøve grene af dansen. Det vil vi gerne tilbyde rammerne til i Aaben Dans bla. gennem vores undervisningsudbud.

Med dansepasset kan man smage på tre meget forskellige stilarter og undervisere.

Contemporary klasse v. My Lindblad Szlavik.
Onsdag den 7. september, kl 17.00 – 18.15

Igennem en guidet opvarmning med gulvteknik og øvelser i center, fokuserer vi på styrke, flow, teknik og grounding. Derefter undersøger vi bevægelsesmønstre og dansekvaliteter gennem øvelser hen over gulvet. Vi afslutter timen med indstudering af en lille koreografi, hvor danseglæden er i fokus.

My Lindblad Szlavik er uddannet moderne danser fra Den Danske Scenekunstskole og hun har igennem 20 år arbejdet som dansekunstner i ind – og udlandet. My er en velkendt underviser i det danske dansemiljø og fast tilknyttet Aaben Dans formidlingsprojekter. My er desuden ansat som underviser på Det Kongelige Teaters Balletskole i København og på Tivoli Balletskole.

Contact impro med Dorte Bjerre Jensen.
Onsdag den 2. november, kl 17.00 – 18.15:
Dorte Bjerre vil præsentere nogle af de grundlæggende principper indenfor bevægelsesformen kontaktimprovisation.

Til træningen arbejder vi med vores forbindelse til jorden under vores krop og rummet mellem vores bevægende kroppe. Vi vil etablere kontakt med hinanden på en legende og undersøgende måde. Det bliver sjovt og udfordrende, og du vil bevæge og opleve din krop på en helt ny måde.

Dorte Bjerre Jensen har praktiseret, performet og undervist i kontaktimprovisation i mere end 20 år i både Danmark og udlandet, og hun er stadig lige passioneret og forundret over dens potentiale. Dorte Bjerre har en Master in Fine Arts fra Den Danske Scenekunstskole, og sidder nu og nørkler med en phd-ansøgning med afsæt i kontaktimprovisation.

MB træning med Boaz Barkan.
Onsdag den 7. december, kl 17.00 – 18.15
MB er fysisk krævende træning med overordnet fokus på at øge kondition, kropsbevidsthed og nærvær. Boaz vil herunder også arbejde med afspænding af kroppen, åndedræt, tempo, koordination, bevægelighed, styrke og balance.

Boaz Barkan er danser og koreograf, har en BA i dans og psykologi og arbejder med somatisk praksisser. Boaz Barkan er bl.a. tilknyttet som underviser i MB-træning hos Kitt Johnson X-acts “Åben træning”.

************

Aaben Dans er for alle, både hvis man har danset før, og hvis man lige er startet. Vi har gode og inkluderende undervisere og lette adgangsforhold, fordi vi ønsker mangfoldighed i teatret og til vores danseundervisning både hvad angår alder, erfaring, køn, fysiske og psykiske udfordringer, etnicitet, sprog og geografisk spredning.

Kernen i undervisningen er at skabe danseglæde gennem et kreativt og fysisk arbejde med egen krop og gennem samarbejdet med andre.

TID & STED

Aaben Dans
Rabalderstræde 10
4000 Roskilde

Onsdag 7. september 2022 17-18:15
Onsdag 2. november 2022 17-18:15
Onsdag 7. december 2022 17-18:15
ALDER:

fra 15 år

PRIS:

125,- kr for den sidste træning (100 kr for studerende)

TILMELDING & BETALING

Skriv og tilmeld dig til på mail billet@aabendans.dk eller via formularen her på siden.
Tlf: 3582 0610

Deltagergebyret overføres til Aaben Dans konto i Spar Nord Bank: 9309 2090158484 eller på Mobilepay nummer: 148285. Husk at skrive navn på overførslen.

Deltagergebyr refunderes ikke.