Nu sker det – Teatrene åbner den 6. maj

Og nøj, hvor vi glæder os til at tage imod det længe savnede publikum, når vi har vores første premiere den 20. maj, kl. 20.00.

Aaben Dans har inviteret kunstnerne Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin til at arbejde på deres ny-skabende forestilling pour it her i Roskilde. Nanna og Snorre indgår i Aaben Dans´ udviklingsprogram Aabent Rum, der giver nyere koreografer og kunstnere mulighed for at arbejde i teatersalen, få sparring og inspirere hinanden. Så vi glæder os utroligt meget til at lukke dørene op til:

pour it

pour it er en danseforestilling skabt af strøm af portrætter over venskabet og vandkanten. Et værk der flyder mellem økosystemer, dvæler ved vandige kroppe og danser med foranderlige aspekter af kærlighed.

Nanna og Snorre mødte hinanden på Den Danske Scenekunstskole i 2011 og har sidenhen arbejdet sammen i forskellige konstellationer, heriblandt dansekollektivet Danseatelier.

Koncept, koreografi og performance: Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin, Musik: Minais B, Kostumer: Alecsander Rothschild , Dramaturg: Ida-Elisabeth Larsen, Scenograf: Yoav Admoni, Lysdesign: Mathilde Niemann Hyttel, Foto: Veronika Vidø

Forestillingen er co-produceret af Aaben Dans og Dansehallerne. Støttet af Statens Kunstfond.

Billetter købes på teaterbilletter.dk eller ved at reservere på mail@aabendans.dk