Gå til dans

Dans er dejligt! Ikke bare at se på, men også at udøve selv.

Aaben Dans gentager succesen med tilbud om danseundervisning til alle aldersgrupper. Undervisningen varetages af professionelle dansere og undervisere. Undervisningen foregår i ”Laboratoriet”, som også er den samme sal, som Aaben Dans selv har forestillinger og prøver i. Derfor er undervisningen lagt i moduler hen over året.

FORÅRSSÆSONEN 2018

Moderne Dans, 10-12 år v Merete Dam
Mandage klokken 16.00-16:50
Periode: 8. januar til 16. april (vinterferie og påskeferien undtaget): 12 gange
Pris: 600,- kr.

Moderne Dans, 13-17 år v. Merete Dam
Mandage kl. 17:00-17:50
Periode: 8. januar til 16. april (vinterferie og påskeferien undtaget): 12 gange
Pris: 600,- kr.

Moderne Dans, + Performance, 13-17 år v. Merete Dam *** (læs mere nederst på siden)
Mandage kl. 17:00-17:50 + 18:00-19.00
Periode: 8. januar til 16. april (vinterferie og påskeferien undtaget): 12 gange
Pris: 1200,- kr.

Kreativ, 5-7 år, hold v. Morten Nielsen
Onsdage 16:00-16:50
Periode: Onsdag 10 januar – 11. april (vinterferie og påskeferien undtaget): 12 gange
På dette hold inviteres forældrene til at være med i slutningen af timen.
Pris: 600,- kr.

Hiphop med et twist, 8-11 år, v. Morten Nielsen
Onsdag kl. 17.00 – 17.50
Periode: Onsdag 10 januar – 11. april (vinterferie og påskeferien undtaget): 12 gange
Pris: 600,- kr.

Hiphop med et twist, 12-17 år, v. Morten Nielsen
Onsdag kl. 18.00 – 19.00
Periode: Onsdag 10 januar – 11. april (vinterferie og påskeferien undtaget): 12 gange
Pris: 720,- kr.

Danseworkshop for lærere og pædagoger v. Thomas Nørskov.
– for alle der arbejder med dans og bevægelse for børn/unge fra 10 år og opefter
Dato: 13. marts 2018 kl. 14.00-16.45
Pris pr. deltager: 250,- kr.
Læs mere om workshoppen her…

Tilmelding på billet@aabendans.dk
eller på tlf. 35820610

Der skal være minimum 12 tilmeldte på holdene, for at de kan blive oprettet.

Om Aaben Dans undervisningen

Aaben Dans er for alle, både hvis man har danset før, og hvis man lige er startet.

Kernen i undervisningen er at skabe danseglæde gennem et kreativt og fysisk arbejde med egen krop og gennem samarbejdet med andre.

Træningen er bygget op omkring grundelementerne opvarmning, øvelser, lege, bevægelser, improvisation, små koreografier og udstrækning. Ud fra niveauet på holdet går vi i dybden med teknik og udtryk og skaber selv små stykker. Genremæssigt er omdrejningspunktet moderne, kreativ dans. Og alt efter underviserens baggrund vil der også blive trukket på andre stilarter – for eks. de urbane såsom hip hop.

Børne- og ungeholdene viser deres arbejde til sæsonafslutning, og de ældste hold opviser ind mellem ved danseevents og -begivenheder for eksempel Dansens Dag, Rabalder og dansefestivalen for børn og unge SWOP.

På danseholdene bliver du en del af et engageret dansefællesskab, der træner hver uge med de professionelle dansere.

I Aaben Dans vil vi gerne knytte vores dansehold til teatret og vores aktiviteter. Vi benytter enhver lejlighed til at invitere til særlige arrangementer så som dansenights og dansecamps og/eller til at komme ud og se aktuelle danseforestillinger (m. særskilt deltagerbetaling).

*** Performanceholdet er et tilbud til børn/unge, der allerede har grundlæggende danseerfaring og gerne vil arbejde seriøst med dans. Holdet er for børn/unge der allerede har gået til Åben Dans i minimum en sæson, og som er dedikerede i deres forhold til dansen og undervisningen. At holdet er et performancehold betyder ikke at det skal optræde mere end de andre, men at det arbejder med scenekunstneriske redskaber omkring performativitet. Nye børn/elever i Aaben Dans, der ønsker at starte på performanceholdet, tilmelder sig en prøvetime første gang. Merete vil på baggrund af deres deltagelse/engagement til prøvetimen vurdere om eleven har forudsætningerne for at fortsætte på holdet resten af sæsonen.
Det forventes at børn/unge der går på performanceholdet prioriterer – og kommer til undervisningen.

TILMELDING & BETALING

billet@aabendans.dk.

Skriv dit eget navn, barnets navn og alder, dit telefonnummer, adresse samt mailadresse. Så modtager du en mail, der bekræfter tilmeldingen. Hvis du er i tvivl om noget, så ring til os på tlf. 35 82 06 10.

Når vi har bekræftet jeres tilmelding, beder vi jer indsætte deltager-/prøvetimegebyret på konto: 3409 3103078377 med angivelse af dit og barnets navn og hold.

I er først endeligt optaget på holdet, når betalingen er registreret. Betaling senest 14 dage før holdstarten.
Prøvetime- og/eller deltagergebyr tilbagebetales ikke.

Efter de første to undervisningsgange bliver der lukket for tilgang til holdet. Dette er af hensyn til børnenes tryghed og gruppedynamik.

Forældre er velkomne til at være til stede under opvarmningen, men derefter vil I blive bedt om at forlade salen.

PRØVETIME

Børn starter altid med en prøvetime den første gang, de kommer til undervisning på Aaben Dans. Det giver mulighed for at de kan se det hele an, inden de tilmelder sig den fulde sæson.
Prøvetimen koster 50,- kr. Hvis man fortsætter efter første gang, indbetaler man det resterende af deltagergebyret derefter (senest den efterfølgende undervisningsgang).
Det er muligt at benytte sig af dette tilbud en gang pr. deltager – en af de to første gange i sæsonen.

Som noget nyt i forårssæsonen 2018 tilbyder vi også, at voksne kan komme til første time undervisning som en prøvetime.

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt indbetalt prøvetime og deltagergebyr. Der er ingen søskenderabat.

ADRESSE

Scenen i Laboratoriet
Rabalderstræde 10
Musicon
4000 Roskilde


Se på stort kort

FOTOTILLADELSE

Aaben Dans filmer og fotograferer løbende fra undervisningen og til opvisninger med danseholdene. Billederne og videoerne bruges primært på hjemmesiden, i PR- og informationsmateriale og på enkelte sociale medier. Såfremt man ikke ønsker at være med på offentliggjorte billeder og videoer fra Aaben Dans skal og kan man til hver en tid meddele det skriftligt til mail@aabendans.dk.

OM UNDERVISERNE

Merete Dam – er uddannet i moderne dans fra Laban Centre i London og danseformidleruddannelsen fra statens scenekunstskole.

For Aaben Dans og Dansefyrtårnet ROK underviser Merete både vores mandags-dansehold og på skoler i kommunen og regionen for både elever og lærere. Dertil har hun undervist på Showakademiet, AL-dans og Love2dance i en årrække. Pt. er Merete fast tilknyttet Ishøj Kulturskole, og har også freelancejobs som danseformidler for bl.a. dansekonsulenterne og som koreograf for bla. Herlev revy og Teater.

I regi af Aaben Dans og ROK underviser Merete i moderne dans, men stilistisk favner hun også showdance, streetdance show, balletteknik og stepdans

Morten Bundgaard Nielsen – har studeret dans på Hip Hop & Urban Danseuddannelsen Hopstepper suppleret med kurser v. bl.a. Brian Puspos og Philp Pacman.

På Aaben Dans har Morten undervist onsdagsholdene siden 2011. Sideløbende har han bl.a. haft hold på Fittnes World, Stepz og Hiphop konkurrencehold på danseskolen SWINGTIME. Morten har medvirket som danser i en række musikvideoer, TV-shows og forestillinger.

Genremæssigt trækker Morten på urbane dansestilarter i sin undervisning med kreativ, moderne dans – bl.a. Hiphop, Eksperimental Hiphop (fusion mellem flere forskellige stilarter såsom Hiphop, House og moderne dans) Dansehall og Funk.