Gå til dans

På danseholdene bliver du en del af et engageret dansefællesskab, der træner hver uge med de professionelle dansere.

Aaben Dans gentager succesen med tilbud om danseundervisning til alle aldersgrupper. Undervisningen varetages af professionelle dansere og undervisere. Undervisningen foregår i ”Laboratoriet”, som også er den samme sal, som Aaben Dans selv har forestillinger og prøver i. Derfor er undervisningen lagt i moduler hen over året.

FORÅRSSÆSONEN 2019

Moderne Dans, 10-12 år v. Merete Dam
Mandage klokken 16:00-16:50
Periode: 25. marts – 24. juni 2019: 11 gange
Pris: 550,- kr.

Moderne Dans, 13-17 år v. Merete Dam
Mandage kl. 17:00-17:50
Periode: 25. marts – 24. juni 2019: 11 gange
Pris: 550,- kr.

Moderne Dans, + Performance, 13-25 år v. Merete Dam *** (læs mere nederst på siden)
Mandage kl. 18:00-19:20
Periode: 25. marts – 24. juni 2019: 11 gange
Pris: 880,- kr.

Moderne Dans, for 25+ år v. Merete Dam
Mandage kl. 19:30-20:30
Periode: 25. marts – 24. juni 2019: 11 gange
Pris: 660,- kr.

Dans, leg og bevægelse, 5-7 år, hold v. Morten Nielsen
Onsdage 16:00-16:50
Periode: 27. marts – 26. juni 2019: 11 gange
Forældrene inviteres til at være med i slutningen af timen på holdet.
Pris: 550,- kr.

Hiphop med et twist, 8-11 år, v. Morten Nielsen
Onsdage kl. 17.00 – 17.50
Periode: 27. marts – 26. juni 2019: 11 gange
Pris: 550,- kr.

Hiphop med et twist, 12-17 år, v. Morten Nielsen
Onsdage kl. 18.00 – 19.00
Periode: 27. marts – 26. juni 2019: 11 gange
Pris: 660,- kr.

Tilmelding på billet@aabendans.dk
eller på tlf. 35820610

Der skal være minimum 12 tilmeldte på holdene (14 dage før starten), for at de kan blive oprettet.

Om Aaben Dans undervisningen

Aaben Dans er for alle, både hvis man har danset før, og hvis man lige er startet.

Kernen i undervisningen er at skabe danseglæde gennem et kreativt og fysisk arbejde med egen krop og gennem samarbejdet med andre.

Træningen er bygget op omkring grundelementerne opvarmning, øvelser, lege, bevægelser, improvisation, små koreografier og udstrækning. Ud fra niveauet på holdet går vi i dybden med teknik og udtryk og skaber selv små stykker. Genremæssigt er omdrejningspunktet moderne, kreativ dans. Og alt efter underviserens baggrund vil der også blive trukket på andre stilarter – for eks. de urbane såsom hip hop.

Børne- og ungeholdene viser deres arbejde til sæsonafslutning, og de ældste hold opviser ind mellem ved danseevents og -begivenheder for eksempel Dansens Dag, Rabalder og dansefestivalen for børn og unge SWOP.

I Aaben Dans vil vi gerne knytte vores dansehold til teatret og vores aktiviteter. Vi benytter enhver lejlighed til at invitere til særlige arrangementer så som dansenights og dansecamps og/eller til at komme ud og se aktuelle danseforestillinger (m. særskilt deltagerbetaling).

*** Performanceholdet er et hold for unge, der allerede har grundlæggende danseerfaring og gerne vil arbejde seriøst med dans. I udgangspunktet er holdet for unge, der allerede har gået til dans, og som er dedikerede i deres forhold til dansen og undervisningen. Nye, der ønsker at starte på performanceholdet, tilmelder sig en prøvetime første gang. Merete vil på baggrund af deres deltagelse/engagement til prøvetimen tale med og vurdere om personen har forudsætningerne for og lysten til at fortsætte på holdet resten af sæsonen.
Det forventes at de unge, der går på performanceholdet prioriterer – og kommer til undervisningen.

At holdet er et performancehold betyder ikke, at det skal optræde mere end de andre hold, men at det arbejder med scenekunstneriske redskaber omkring performativitet.

TILMELDING & BETALING

billet@aabendans.dk.

Skriv barnets navn og hvilket hold I tilmelder jer, et telefonnummer samt mailadresse. Så modtager du en mail, der bekræfter tilmeldingen. Hvis du er i tvivl om noget, så ring til os på tlf. 35 82 06 10.

Når vi har bekræftet jeres tilmelding, beder vi jer indsætte deltager-/prøvetimegebyret på konto: 3409 3103078377 med angivelse af dit og barnets navn og hold.

I er først endeligt optaget på holdet, når betalingen er registreret. Betaling senest 14 dage før holdstarten.
Prøvetime- og/eller deltagergebyr tilbagebetales ikke.

Efter de første to undervisningsgange bliver der lukket for tilgang til holdet. Dette er af hensyn til børnenes tryghed og gruppedynamik.

Forældre er velkomne til at være til stede under opvarmningen, men derefter vil I blive bedt om at forlade salen.

PRØVETIME

Nye tilmeldte starter altid med en prøvetime den første gang, de kommer til undervisning på Aaben Dans. Det giver mulighed for at man kan se det hele an, inden man tilmelder sig og betaler for den fulde sæson.

Prøvetimen koster 50,- kr. Hvis man fortsætter efter første gang, indbetaler man det resterende af deltagergebyret derefter (senest den efterfølgende undervisningsgang).
Det er muligt at benytte sig af dette tilbud en gang pr. deltager – en af de to første gange i sæsonen.

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt indbetalt prøvetime og deltagergebyr. Der er ingen søskenderabat.

ADRESSE

Scenen i Laboratoriet
Rabalderstræde 10
Musicon
4000 Roskilde


Se på stort kort

OM UNDERVISERNE

Merete Dam – er uddannet i moderne dans fra Laban Centre i London og danseformidleruddannelsen fra statens scenekunstskole.

For Aaben Dans og Dansefyrtårnet ROK underviser Merete både vores mandags-dansehold og på skoler i kommunen og regionen for både elever og lærere. Dertil har hun undervist på Showakademiet, AL-dans og Love2dance i en årrække. Pt. er Merete fast tilknyttet Ishøj Kulturskole, og har også freelancejobs som danseformidler for bl.a. dansekonsulenterne og som koreograf for bla. Herlev revy og Teater.

I regi af Aaben Dans og ROK underviser Merete i moderne dans, men stilistisk favner hun også showdance, streetdance show, balletteknik og stepdans

Morten Bundgaard Nielsen – har studeret dans på Hip Hop & Urban Danseuddannelsen Hopstepper suppleret med kurser v. bl.a. Brian Puspos og Philp Pacman.

På Aaben Dans har Morten undervist onsdagsholdene siden 2011. Sideløbende har han bl.a. haft hold på Fittnes World, Stepz og Hiphop konkurrencehold på danseskolen SWINGTIME. Morten har medvirket som danser i en række musikvideoer, TV-shows og forestillinger.

Genremæssigt trækker Morten på urbane dansestilarter i sin undervisning med kreativ, moderne dans – bl.a. Hiphop, Eksperimental Hiphop (fusion mellem flere forskellige stilarter såsom Hiphop, House og moderne dans) Dansehall og Funk.

DATABEHANDLING

Aaben Dans bruger kontaktoplysningerne på holddeltagerne – hhv. navn, mailadresser og telefonnumre – til at kunne sende generel information ud om aktiviteter/orientering omkring danseholdene eller til at kunne få akut kontakt til forældre ved evt. opståede skader/sygdom.
Oplysningerne bliver slettet efter hver sæson.