Aaben Dans i nyt kreativt sambyggeri i Roskilde

Onsdag den 21. marts vedtog byrådet i Roskilde at gå ind i…
marts 24, 2018/af admin

Skøn film fra Dans i Dagtilbud

Aaben Dans lavede i efteråret 2017 projektet DANS I DAGTILD i samarbejde med Roskilde kommune, børnehusene Ravnen og Lyngbakken i Roskilde samt danseformidler Mette Møller Overgaard og filmantropolog Nanna Nielsen. Projektet var en del af Slots- og Kulturstyrelsens udbudte partnerskabspulje og skulle undersøge hvordan kulturinstitutioner og dagtilbudsområdet kan arbejde sammen.
marts 20, 2018/af Tina Fangel

Dans i marts

Det er godt, at dagene er blevet længere. Så er der bedre tid til at danse!
marts 1, 2018/af Tina Fangel

Unge-platform stART

stART er i fuld sving, og gruppens næste store projekt er, at de skal på udvekslingstur til Stralsund i Tyskland i midten af februar.  Her skal de mødes og arbejde sammen med en lokal gruppe af unge dansere. Sammen med dem skal de bl.a. udvikle koreografier til at vise under SWOP festivalen 3.-7. maj 2018, hvor Stralsunderne kommer og er med på dansecampen i Roskilde.
februar 14, 2018/af Tina Fangel

Aaben Dans i projekt om bæredygtig bynær naturturisme

Aaben Dans er inviteret med i udviklingsprojektet  INUT, til at være med i arbejdet med at præsentere Roskildes skønne natur - i grøn og bæredygtig indpakning. Aaben Dans deltager med interesse for- og erfaringen med "Art Walks" som en deltagerinvolverende forestillings- og oplevelsesform i naturen. En værkbetegnelse i kategorien landart. Thomas Eisenhardt skal inspirere turguider, turistførerstuderende, naturvejledere og -studerende og de øvrige parter i projektet til to workshops hhv. på Musicon og i Boserup Skov. Én workshop handler om "De 8 sanser" og én om det koreografiske greb, der instruerer og arrangerer deltagernes medvirken så det fremstår som et værk.   
februar 5, 2018/af Tina Fangel

FEBRUAR MED AABEN DANS

Skoledans, undervisning, forestillinger, workshops og udveksling. Februar har masser af dans i kalenderen fra Tyskland og Sverige til Vendsyssel, Lejre og Roskilde.
januar 29, 2018/af Tina Fangel

Danseworkshop for lærere og pædagoger 13. marts v. professionel danser Thomas Nørskov.

Få inspiration, kendskab og værktøjer til arbejdet med Bevægelse, Kreativitet og Udtryk. Workshoppen er for alle, der arbejder med dans og bevægelse for børn/unge fra 10 år og opefter
januar 24, 2018/af Tina Fangel

TOTAL!DANS! Familieversion

En invitation til dig og dit barn om at indtage scenen - udforske og deltage i en danseforestilling sammen. I TOTAL!DANS! går man ind i koreografien og bliver en del af den, mens den sker. Uden ord inviterer to professionelle dansere og en musiker deltagerne ind i anderledes verden hvor krop, sanser og samvær kommer i spil på en hel ny måde.
januar 12, 2018/af Tina Fangel

Aaben Dans ønsker alle en glædelig jul

2017 har været endnu et super år i Aaben Dans. 136 forestillinger i 6 lande,  over 700 arrangementer for mere end 26.000 danseglade mennesker i alle aldre - og en Reumert nominering. Vi hilser det nye år velkommen med masser af nye projekter. Ikke mindst SWOP festivalen og vores 10 års jubilæum.
december 15, 2017/af Tina Fangel

(over)protection – film fra PUSH laboratoriet

Se den fine film fra vores europæiske project #PUSH - om det kunstneriske laboratorium i Belgien med temaet (over)protection, hvor My Lindblad og Sarah Louise Kristensen var de danske deltagere. Samme My - som er i recidency her på Aaben Dans sammen med Yentl de Werdt og Charlotte Alles fra Belgien i disse dage før de tager til Ålborgs Teater Nordkraft. https://vimeo.com/243554015?ref=fb-share&1
december 7, 2017/af Tina Fangel
Load more